Acasă Echipe Noutăți
Acasă Despre academie Istoric Echipe Noutăți Galerii foto Parteneri Management Media Contact AGH TV Selecții academie FC Viitorul
Palmares
Despre academie Istoric Palmares Complex sportiv Conducere Parteneri Contact
24 Titluri naționale
2018/2019
U19
Generația 00/01
2017/2018
U19
Generația 99/00
2015/2016
U19
Generația 97/98
2014-2015
U19
Generația 96/97
2013/2014
U19
Generația 95/96
2012/2013
U19
Generația 94/95
2011/2012
U19
Generația 93/94
2018/2019
U17
Generația 02/03
2017/2018
U17
Generația 01/02
2015/2016
U17
Generația 99/00
2014-2015
U17
Generația 98/99
2012/2013
U17
Generația 96/97
2018/2019
U15
Generația 04/05
2012/2013
U15
Generația 98/99
2009/2010
U15
Generația 95/96
2017/2018
U13
Generația 05/06
2011/2012
U13
Generația 99/00
2010/2011
U13
Generația 98/99
2017/2018
U12 - Cupa Danone
Generația 06/07
2015/2016
U12 - Cupa Danone
Generația 04/05
2014/2015
U12 - Cupa Danone
Generația 03/04
2013/2014
U12 - Cupa Danone
Generația 02/03
2015/2016
U10 - Gheorghe Ola
Generația 06/07
2015/2016
U9 - Gheorghe Ene
Generația 07/08
9 Argint
U19 — Sezonul 2016/2017
Generația 98/99
U19 — Sezonul 2010/2011
Generația 92/93
U17 — Sezonul 2009/2010
Generația 93/94
U13 — Sezonul 2015/2016
Generația 03/04
U13 — Sezonul 2014/2015
Generația 02/03
U13 — Sezonul 2013/2014
Generația 01/02
U11 — Sezonul 2016/2017
Generația 06/07
U11 — Sezonul 2014-2015
Generația 04/05
U10 - Gheorghe Ola — Sezonul 2018/2019
Generația 09/10
14 Bronz
U19 — Sezonul 2009/2010
Generația 91/92
U17 — Sezonul 2013/2014
Generația 97/98
U15 — Sezonul 2017/2018
Generația 03/04
U15 — Sezonul 2016/2017
Generația 02/03
U15 — Sezonul 2013/2014
Generația 99/00
U13 — Sezonul 2018/2019
Generația 06/07
U13 — Sezonul 2012/2013
Generația 00/01
U13 — Sezonul 2009/2010
Generația 97/98
U12 - Cupa Danone — Sezonul 2016/2017
Generația 05/06
U11 — Sezonul 2018/2019
Generația 08/09
U11 — Sezonul 2013/2014
Generația 03/04
U10 - Gheorghe Ola — Sezonul 2018/2019
Generația 03/04
U10 - Gheorghe Ola — Sezonul 2012/2013
Generația 03/04
U9 - Gheorghe Ene — Sezonul 2014/2015
Generația 06/07
2 Cupe
U19 — Sezonul 2016/2017
Generația 98/99
U17 — Sezonul 2017/2018
Generația 01/02
4 Supercupe
U19 — Sezonul 2018/2019
Generația 00/01
U19 — Sezonul 2017/2018
Generația 99/00
U17 — Sezonul 2018/2019
Generația 02/03
U17 — Sezonul 2015/2016
Generația 99/00
Parteneri

Cookies

Site-ul Academia Hagi foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Sunt de acord