Echipe Noutăți
Palmares
Despre academie Palmares Istoric Complex sportiv Management Parteneri Contact
24 Titluri naționale
2018/2019
U19
Generația 00/01
2017/2018
U19
Generația 99/00
2015/2016
U19
Generația 97/98
2014-2015
U19
Generația 96/97
2013/2014
U19
Generația 95/96
2012/2013
U19
Generația 94/95
2011/2012
U19
Generația 93/94
2018/2019
U17
Generația 02/03
2017/2018
U17
Generația 01/02
2015/2016
U17
Generația 99/00
2014-2015
U17
Generația 98/99
2012/2013
U17
Generația 96/97
2018/2019
U15
Generația 04/05
2012/2013
U15
Generația 98/99
2009/2010
U15
Generația 95/96
2017/2018
U13
Generația 05/06
2011/2012
U13
Generația 99/00
2010/2011
U13
Generația 98/99
2017/2018
U12 - Cupa Danone
Generația 06/07
2015/2016
U12 - Cupa Danone
Generația 04/05
2014/2015
U12 - Cupa Danone
Generația 03/04
2013/2014
U12 - Cupa Danone
Generația 02/03
2015/2016
U10 - Gheorghe Ola
Generația 06/07
2015/2016
U9 - Gheorghe Ene
Generația 07/08
9 Argint
U19 — Sezonul 2016/2017
Generația 98/99
U19 — Sezonul 2010/2011
Generația 92/93
U17 — Sezonul 2009/2010
Generația 93/94
U13 — Sezonul 2015/2016
Generația 03/04
U13 — Sezonul 2014/2015
Generația 02/03
U13 — Sezonul 2013/2014
Generația 01/02
U11 — Sezonul 2016/2017
Generația 06/07
U11 — Sezonul 2014-2015
Generația 04/05
U10 - Gheorghe Ola — Sezonul 2018/2019
Generația 09/10
14 Bronz
U19 — Sezonul 2009/2010
Generația 91/92
U17 — Sezonul 2013/2014
Generația 97/98
U15 — Sezonul 2017/2018
Generația 03/04
U15 — Sezonul 2016/2017
Generația 02/03
U15 — Sezonul 2013/2014
Generația 99/00
U13 — Sezonul 2018/2019
Generația 06/07
U13 — Sezonul 2012/2013
Generația 00/01
U13 — Sezonul 2009/2010
Generația 97/98
U12 - Cupa Danone — Sezonul 2016/2017
Generația 05/06
U11 — Sezonul 2018/2019
Generația 08/09
U11 — Sezonul 2013/2014
Generația 03/04
U10 - Gheorghe Ola — Sezonul 2018/2019
Generația 03/04
U10 - Gheorghe Ola — Sezonul 2012/2013
Generația 03/04
U9 - Gheorghe Ene — Sezonul 2014/2015
Generația 06/07
2 Cupe
U19 — Sezonul 2016/2017
Generația 98/99
U17 — Sezonul 2017/2018
Generația 01/02
4 Supercupe
U19 — Sezonul 2018/2019
Generația 00/01
U19 — Sezonul 2017/2018
Generația 99/00
U17 — Sezonul 2018/2019
Generația 02/03
U17 — Sezonul 2015/2016
Generația 99/00
Parteneri

Cookies

Site-ul Academia Hagi foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Sunt de acord